2013-02-17 11:36:09• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - nyugalomra vágyik

Napi horoszkóp február 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nyugalomra és csendre vágyik, de sajna, ez ma nem adatik meg önnek. Nem a külvilág, hanem épp saját belső nyugtalansága gyötri. Szinte mindenre ugrik, robban. Csillapítsa idegeit, sétával, muzsikával. Sétáljon zenére!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Családi programra lenne hivatalos, de igazából semmi kedve hozzá. Ne aggodalmaskodjon, ha nehezen is indul neki, a végén nagyon is jól fogja érezni magát. Otthon magányoskodni sokkal rosszabb volna.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Megint kedve támad ahhoz, hogy átrendezze a lakását. Időnként valóban segít az, ha másképp rendezi el a dolgokat maga körül. Ettől mindent kicsit másképp is lát. És megszabadulhat néhány felesleges holmitól.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A kedvese folyton másképp értelmezi a szavait – az az érzése, semmiben sem közös már a véleményük. Pedig csak a szavakban értik félre egymást. Ám, ha a kapcsolatuk már csak a verbális kommunikáción múlik, akkor ez valóban nagyon zavaró lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon kissé veszekedőssé, kötözködővé válhat. Sok múlik a kedvese hozzáállásán, mennyire megy bele a vitába, mennyire veszi azt komolyan. Ha sikerül tréfával elütni a dolgot, sokkal jobban járnak mind a ketten.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai napot szánja a pihenésre. Semmivel ne foglalkozzon, ami idegesítené, kimerítené. A fizikai tevékenység jót tesz, de csak akkor, ha az örömért teszi. Kerülje az éles szerszámokat! Estére hívjon barátokat az otthonába!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nem várhatja el a partnerétől, hogy mindenben egyetértsen önnel, hogy mindig kiálljon ön mellett. Hagynia kell, hogy a véleménykülönbségének is hangot adjon. Azt azért elvárhatja, hogy ezt ne mások előtt tegye.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Új életet akar kezdeni, és ebbe bele szeretné vonni a családtagjait is. Azért azt nem várhatja el tőlük, hogy azonnal és maradéktalanul lelkesedjenek minden ötletéért. A fokozatosság és a meggyőzés elvét alkalmazza!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szeretne nagy átalakításokat elvégezni az otthonában. Azt azért ne remélje, hogy a közeljövőben mindent egyszerre végre tud majd hajtani. A fokozatosság elvét kell betartania itt is, mint mindenben. Keressen alternatív megoldásokat!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A gyerekekkel kapcsolatos kérdéseken kaphatnak össze a kedvesével a mai napon. Nem érdemes túlfeszíteni a húrt, mert ez valószínűleg olyan probléma, ami idővel magától is megoldódik. Egy biztos: a türelem hosszú távon sokkal kifizetődőbb.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Hiába tervezte meg jó előre a mai napját, a sors úgy hozza, hogy mindennek másképp kell történnie. Talán egy betegség dönti le a lábáról, talán váratlan vendégek akadályozzák meg, hogy azt tegye, amit szeretett volna.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma egyedül maradhat a véleményével a családjában. Ne erősködjön, akármennyire hiszi is azt, hogy ön lát tisztán, a jövő fogja csak megmutatni az igazságot. Lehet, hogy az inkább félúton lesz kettőjük véleménye közt.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: